Praktisch

Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw kind. Hier staan enkele belangrijke data zoals vakanties, feestdagen en studiedagen. Ook vindt u hier informatie over praktische zaken op school. Goed om te weten!

Bekijk onze schoolgids

Lestijden en vakanties

We geven elke dag les van 8.45 tot 14:30 uur. Op een lesdag zijn er twee pauzes om te eten, drinken en even bij te komen.

Rooster

Ziek en beter melden

Geef een ziekmelding vóór 8.45 uur door via 0318 - 610481. Vergeet ook niet het vervoer naar school af te bellen. We vinden het heel fijn als je ons ook even belt als je kind de volgende dag weer naar school komt.

Aanmelden

Het samenwerkingsverband van alle scholen in een regio zorgt samen voor passend onderwijs voor alle kinderen in die regio. Volg het stappenplan om te ontdekken of De Toekomst een passende plek is.

Aanmelden

Naar school

Onze leerlingen zijn verplicht om 1.000 uur onderwijs per jaar te volgen, maar wat nou als dat niet lukt? En hoe komt je kind eigenlijk op school? We vertellen je er kort meer over.

Naar school

Op school

Onze school is een veilige school voor leerlingen én medewerkers. Dat betekent bijvoorbeeld dat we niet roken op school. Maar ook dat we jaarlijks ontruimingen oefenen met elkaar.

Op school

Om te regelen

Voor de meeste zaken op school zorgen wij. Een aantal dingen regel je zelf. Denk aan eventuele medicijnen of gymspullen. En vergeet de aansprakelijkheids-verzekering niet.

Om te regelen